Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwani Map & Quest Makerzy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Niedługo startuje nowa gra 2D!

Poszukuję aktualnie ludzi z wyobraźnią którzy potrafią wymyślać własne zadania do gry i mapy. Edycja map jest banalnie prosta! Postaram się jeszcze dopracować edytor zadań aby był bardziej przejrzysty i funkcjonalny. Osoby chętne proszę pisać na PW. Nie ważne ile masz lat! Liczy się kreatywność. Osoby podobne do Duńczyka nie są dopuszczane do projektu. Za jakiś tydzień odbędzie się eliminacja osób do Teamu! Obowiązkowy Skype w ostateczności GG ale wolę porozmawiać z osobą , która ma pracować w moim Teamie. Gra stoi na Ajaxie xD Narazie to nie będzie nic wielkiego ale zapraszam wszystkich chętnych. UWAGA! Jeśli chcesz być Questerem lub Map Makerem musisz to zaznaczyć bo oni będą mieli 2 różne panele! Jest też opcja na bycie i Questerem i Map Makerem ale to już chciałbym bardziej ogarniętych ludzi widzieć bo jakby nie patrzeć to jest jednak sporo roboty.

Więc! Marzyłeś żeby tworzyć własne mapy lub zadania?! Zapraszam do mnie ;)

Osoby z najlepszymi pomysłami zostają w Teamie a co za tym idzie będą zarabiały % od dochodów gry lub jakieś stałe płace!

Jest też możliwość dania itemów VIP ;) Dla każdego coś dobrego.

Nie podaję więcej szczegółów bo jedyna mapa jaką zrobiłem to testowa i jest to łąka zawalona potworami :D

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Prace trwały cały czas. Poszedłem za podpowiedzią Konga i nic z mapkami nie robiliśmy. Zostało do zrobienia PVP i możliwość zakładania ekwipunku także osoby chętne pisać PW. Mamy narazie 3 osoby tworzące mapki :)

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

Ja mogę zostać Quest Makerem ;) ;D

Aby zobaczyć opis kliknij Spoilera !!

Życie to bułka z dżemem, jak coś nie pasi to robisz nową.

Nazywam się...

GhostE

Elitarny członek do spraw specjalnych.

S.Z.K.O.Ł.A - SPECJALNY ZAKŁAD KARNO - OPIEKUŃCZY ŁĄCZĄCY ANALFABETÓW

Szkoła to też CS.

Dyrektor - HeadAdmin

Nauczyciel - Admin

Uczniowie - Gracze

Ściągi - Cheaty

Klasy - Serwery

Dzwonek - zmiana mapy.

Opublikowano

Jestem zainteresowany tworzeniem questów do gry, którą zamierzasz stworzyć. Nie minął jeszcze tydzień, więc zgłaszam się na posadę :)

Mam dużo pomysłów odnośnie questów i zależy też, jaki to rodzaj gry (czy to fantasy czy gangsterskie). Myślę, że moja wiadomość nie zostanie zignorowana i zostanę przyjęty do teamu. Małe są szanse na to, ale warto próbować. Więc tak jak już napisałem zgłaszam się na posadę QuestMakera.

GG: 42026292

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Jestem zainteresowany tworzeniem questów do gry, którą zamierzasz stworzyć. Nie minął jeszcze tydzień, więc zgłaszam się na posadę :)

Mam dużo pomysłów odnośnie questów i zależy też, jaki to rodzaj gry (czy to fantasy czy gangsterskie). Myślę, że moja wiadomość nie zostanie zignorowana i zostanę przyjęty do teamu. Małe są szanse na to, ale warto próbować. Więc tak jak już napisałem zgłaszam się na posadę QuestMakera.

GG: 42026292

Jeżeli takim stylem miałbyś pisać te zadania z miejsca bym odrzucił :|

Topic: Ile osób poszukujecie? Czy nie macie z góry określonej liczby?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...